Avatar cabinadetelefon

duc terra entre les ungles i em veig els canells més prims, intueixo en mi certa feblesa i no deixa de ser una imatge càlida que m’agrada; em veig potser més humana.
trepitjo la terra descalça, així, si mai he de saber don vinc o cap a on vaig pot ser que ho descobreixi llavors.
la il•lusió dels moments únics encara em commou i segueixo amb l’ara i aquí abans que un futur que desconec.
m’ajec i m’estiro, el cos nu nota la vida que s’esmicola entre la terra i recordo que he netejat la cambra dels somnis que ahir em varen desvetllar la nit; demà ja no em permetré cap signe de tristesa ni nostàlgia, hem parlat prou alt i els silencis m’han colpit; he fet la llista de propòsits en la que hi manca algú i m’hi (re)construeixo plenament; potser vessi de nou alguna llàgrima, però sé que tot és llest i net.
sóc damunt la terra i desitjo per darrera vegada el seu cos.
me l’imagino nu, amb la pell de préssec i els porus exclamant a xiscles vessades de suor, jo l’hauria provocat primer i un cop hagués aconseguit que ell em despullés, traient-me peça per peça com un trofeu en cada jugada, em seuria damunt els seus muscles i em deixaria penetrar entre gemecs i rialles, com si de cop hagués oblidat les paraules i res més que la mirada pogués omplir el buit dels nostres crits.
jo i la terra, humides, cansades d’omplir nits amb anhels, entenem que tot és dins nostre, que el fruit el fem germinar quan del nostre interior surt el desig de proclamar.
i finalment, recorda que si perfiles el detall, dibuixaràs una mirada perduda, si segueixes el traç veuràs de sobte, damunt la gespa, una jove que amb prou penes empassa el dinar. si els colors parlessin, en el teu dibuix respiraria un bri de vermell, hi ha foc dins el cos. saps que no sóc la única ànima que ara dibuixes, aquí plantat davant meu, tampoc són aquestes les úniques paraules; serà que la nostàlgia ens envaeix i cadascú, a la seva manera, pretén fer etern un pensament.

jo encara no ho sé, però demà em llevaré feliç de saber que encara sóc capaç d’estimar.

On July 12 2010 20 Views


Tag - Emo
Loading ...