Avatar babi_00

Sigo siendo fan de Arial!

Pàgines i pàgines s'haurien pogut escriure, però com tot ha començat de nou. Doncs actualitzo amb les noticies més recents.
Mon pare s'esta entrevistant amb mitja Espanya per aconseguir justicia gratuïta pels autònoms per això hem creat una pàgina a Change.org per tal d'aconseguir signatures i tenir una mica de recolzament.
Link: www.change.org/es/peticiones/al-ilustrisimo-ministro-de-justicia-alberto-luis-gallardón-representación-legal-y-judicial-gratuita-para-los-autónomos
Feu-li un cop d'ull i si podeu compartiu i signeu. Gràcies!
Jo en lo laboral, fatal, com la majoria dels joves..fent un voluntaria treballant a tope com si fos meva... bè, es quasi meva, entre mon pare i el seu soci. Però consell: amb un títol de merda, no et dediques a fer coses de tècnic.
El projecte està bastant bé, menjar a un 1,97 Euro per un plat de 250 grams, lluç amb salsa verda, macarrons a la bolonyesa, etc... aixi 12 menús més. ajajajajajjaj mima't el cor collons! aajajaja fent una mica de publi indirecta.
I fent justicia a la fotogràfia; doncs la meva nova adquisició. M'ha fet sortir de la depressió que tenia, ell es sord, i tot i aixi es feliç i es contagia!
On June 10 2012 at Alcoletge, Cataluña, Spain 51 Views
babi_00

Favorite babi_00

male - 27/09/1982 (35 years old)
360 Photos
Alcoletge, Cataluña, Spain
4 Favorites Groups »

 • b0yss

  B0yss

  ESTE FOTOLOG GRUPO ESTA DEDICADO PARA TODOS LOS CHAVOS Y CHICOS DE CUALQUIER PAIS, PARA QUE SE PUEDAN DAN A CONOCER POR MEDIOS DE SUS FOTOS Y ASI MOSTRARLAS A MAS GENTE, SIEMPRE Y CUANDO SE CUMPLAN LAS REGLAS DE FOTOLOG...

  * ES MI DESEO PUEDAN ACEPTAR PRONTO ESTE FOTLOG COMO FOTOLOG GRUPO, PARA QUE LA GENTE PUEDA EMEZAR A SUBIR SUS FOTOS Y COMPARTIRLAS...

  UN CORDIAL SALUDO

  JUNNIOR :)


 • group_matinee

  Group_matinee

  Bienvenidos al fotolog NO OFICIAL de Matinée Group!
  Podeís subir vuestras propias fotos al fotolog siempre y cuando sean hechas en algunas de las salas/fiestas de Matinée. También podeís subir flyers de fiestas.
Tag - Music
Loading ...