Avatar albita86

Folla cabras

Hola, está pasando, ya escuchamos la noticia de que un hombre se vió obligado a casarse con una cabra por haber mantenido relaciones sexuales con ella, en Sudán.
Pues el "follacabras" volvió a actuar... esta mañana se encontraron un rebaño entero de cabras tiradas por el suelo sin poder hablar... por suerte una de ellas ha sido valiente y ha hablado para nuestro periódico, pero nos ha pedido que porfavor no mostraramos su rostro... (foto)

Por lo visto el sujeto es un adolescente salido, no encontró suficiente morbo en las hembras de su raza y decidió abusar de pobres cabritas inocentes...
Su modus operantis es meterles alcohol en la bebida de las jóvenes cabras y cuando están borrachas... INCARSELA hasta el fondo, cuando se cansa de una cabra va a por otra... este ser es insaciable!

Mañana por la mañana en lo alto del monte se hará una manifestación, todos contra el "follacabras", no podemos permitir que siga abusando de cabras!!!!

Bien, esta noticia podría ser habitutal en nuestra sociedad?

Resulta que vemos una aberración que una persona mantenga relaciones sexuales o se sienta atraida por un animal, en este caso una cabra. en esta noticia vemos la aberración en que el hombre se folla a las cabras en contra de su voluntad, pero...i si igual que entre hombres, la cabra si consintiera?? jaja.

Vemos mal, raro, aberrante, que una persona haga algo así con una animal, pero... porqué lo vemos mal?? porque desde pequeños eso nos lo han enseñado, porque no estamos acostumbrados, o porque realmente está mal (esto último sería muy relativo).

Pues bien, mi profesor de Sociologia lanzó una pregunta a la clase: Podria existir una sociedad en que liarse con una cabra fuese normal?? Doncs els alumnes vam pensar...home...no és normal...no ens sentim atrets per les cabres, no és algo natural, i qui ho fa és perque està malament del cap. Però....sabeu quina va ser la contestació del profe?

SÍ!!! i sabeu perquè?? perque realment igual que abans ens semblava una aberració que els homes es liesin amb algú del mateix sexe perque no era natural, i ara, per costum, perquè ja ens estem acostumant a veure-ho, ho estem normalitzant, tot és questió d'educació, i nosaltres tenim el poder de normalitzar (fer que siguin normals) o no les coses. Si a partir d'ara les persones ens dones per mantenir relacions sexuals amb una cabra o qualsevol altre animal, al principi ho veuriem fatal, horrible, espantòs, antinatural, de malalts mentals, però...contra més ho veiesim, més normal ho veuriem, i ens acostumariem a veure que es pot fer, que es fa, i que és normal...per a això faria falta molt de temps, però podria passar...

PD: Jo personalment no ho faria mai, penso que és una aberració, que si que es pot tenir estima a les nostres mascotes, però no és natural que un ser humà "vulgui procrear" amb un animal, o es pugui enamorar d'ell. I és veritat que tampoc seria natural (pel fet de procrear) entre persones del mateix sexe, però si és normal que ens poguem enamorar, perque els sers humans tenim la qualitat de comprenssió entre nosaltres, de compartir el llenguatge, els sentiments, de compartir qualsevol cosa igual que amb una altra persona de diferent sexe. Però entre animals no pot ser així, no et pot demostrar els sentiments, no pots mantenir una conversació i una afinitat sentimental e inteligent...

Aquesta és la meva opinió... QUÈ OPINEU VOSALTRES?????jajaja

Un petó a tothom!!!!


On April 16 2008 54 ViewsAvatar elsherpa

Elsherpa On 18/04/2008

En canvi, són els mateixos que diuen que l'abús de menors, és per culpa de que es vesteixen i comporten de maneres provocatives (dit per un alt representant de l'esglesia a espanya).
Però aquest és un tema que no vé al cas. El deixaré de banda.

La qüestió és que la nostra mentalitat ens la creem els éssers humans a base de comportament. Res està mal vist si tothom ho fa. Per molt mal fet que estigui realment.

A França, si vas per una autopista i no circules pel carril de la dreta podent-ho fer, et miren malament, et piten, i et multen. A espanya és el més normal del món.

En definitiva. L'ésser humà és l'unic responsable dels seus patiments, preocupacions i problemes.

Traiem-nos de sobre tots aquests estereotips que fan la nostra vida aborrida, i visquem la vida, que són quatre dies. Si et vé de gust tastat l'homosexualitat, fes-ho. Si vols fer l'amor amb un cosí, fes-ho. Si vols creure en Deu creu-hi i si no vols no ho facis. Però no et fiquis en el què fa la resta de la humanitat.

La gent que digui el què vulgui. Només tu ets responsable dels teus actes (amb això no vull incitar a ningú a actuar en contra de la llei ni a forçar a ningú a fer res, eh!)

Caram, quin rollo he deixat anar en un moment. No m'hauria d'haver quedat amb la ESO.

Petooooooooons!


Avatar elsherpa

Elsherpa On 18/04/2008

Ja saps que el més bàsic per tenir una relació és tenir sentiments mutus. Quan això falla, és impossible seguir-la endavant.

Qualsevol persona s'ha sentit atret, d'una manera o d'una altra, per una persona del seu mateix sexe. (no em refereixo tant sols a atracció sexual)

Hi ha persones que passen moltes hores amb animals, la seva única companyia fa que tel's estimis molt, fa que els mimis com si fossin persones, que els estimis com si fossin un familiar, i suposo que això barrejat amb una falta absoluta de contacte amb l'exterior, una falta absoluta de sexe, un sentiment d'incomprensió i un punt de bojeria, pot arribar a provocar això que veiem com una aberració.

Jo crec que els valors de la nostra societat ens els creem nosaltres mateixos. Hi ha molts exemples que podriem dir per fer-nos'ho veure; la homosexualitat (com bé has dit) és un dels més actuals. Però si anem una mica més enrrere, veiem que la gran majoria de coses han estat relacionades directament amb el sexe, i indirectament amb la religió.
La religió veia malament les separacions, i fa anys, era com si et caigués una maledicció.
La religió no permetia mares solteres.
No permetia (segons l'actual esglesia) relacions homosexuals, mini-faldilles, preservatius, i tantes coses que s'han anat fent quotidianes amb el pas del temps.
No fa tant de temps que un preservatiu estava vist com una cosa bruta i lletja. Jo només tinc 25 anys i ho recordo.


Avatar xinita29

Xinita29 On 17/04/2008

jajajjajajaj esaaa cn esa 1/4 parte de palleja pues si sii tens tota la rao!! jajaj pues si neni keria k fueran investigando aver si em veiais!!! y e visto k ojeais muxo xr aki...si si asi me gutaaa!! ahora veras kmo descuidamos los sexyono...y eso es critico xrk solo ablabamos tu yo...jejejjejej weno neni decirte k yo tmb t kiero un monton y k aki me tienes pa todoo!! y k nos vemos este finde cuando kieros y onde kieras...ombreee k si nos vemos...creo k me aplazn un exman asi k a salir d fiestaaaaaaaaaa!! y adems nos vamos pa la gala OT acurdateee ehh!! k waiii tiooo k me enganxado a OT xrk cmo sabia k iria lo vi un dia y no veas....k me se todos los nombres lo k dicen acen lo k comen...jajaj un beso wapaa nos vemos mu mu prontikoo muaaak


Avatar pitufina___88

Pitufina___88 On 16/04/2008

makaaaa!! sn més d la una d la nit i no m'he pogut llegir el text pk tinc molta son jeejejeje però prometu k dmà ho miruuu!!!
només passava x dir-te k tens raó amb el k em vas dir...hi ha vegades k trobem a faltar a persones pk han format part d la nostra vida durant molt de temps, per sort alguns amics estan encara amb nosaltres :) i a més han vingut d nous ( com tu k no és k siguis nova pk ja fa molt de temps pro no ets d la eso i el batxiller pro tatimuuu multissim = )

ets un soleteee neniii!!

petonetsss grossos jejeje


Avatar tuky__88

Tuky__88 On 16/04/2008

P
R
I
M
E
N
SS!!!*!*!*


Avatar tuky__88

Tuky__88 On 16/04/2008

Hola wapaaaa!!!!

kina parrafadaaa més graannn!! jeje
però s'ha de dir que està molt ben argumentat ;)

el que diu el professor és cert, les coses les hem d'anar
normalitzant nosaltres, però crec que follar amb animals
ja és passar-se!!!

és una cosa se bojos, però weno no deixaré de respectar
les opinions dels altres, pel que jo pensija keda poket pel fndeee!!k vagi beepp!!^^
::::::: Muaaaa!!! :::::::
albita86

Favorite albita86

female - 05/12
148 Photos
Rubi, Cataluña, Spain

Tag - Felicidad
Loading ...