Avatar aikidobir

CURS KITAURA A BIGUES I RIELLS

Els dies 20 i 21 de Setembre varem gaudir de la presència d’en Yasunari Kitaura al poble de Bigues i Riells.

Al curs, realitzat al pavelló municipal, hi varen assistir una gran quantitat d’ aikidokas de tot arreu omplint els 160 metres quadrats de tatami.

Es va treballar en major mesura sobre una línia en Gyaku hanmi katate dori amb tècniques com kokyu-ho, kokyu-nage, kaiten-nage, Kote gaeshi, etc utilitzant sobretot per la tarda atacs amb tanto dori.

A més a més ens va fer saber que havia sigut reconegut com una persona que ens ha influenciat com a nexe portador de la cultura japonesa a diverses parts del continent.

Per finalitzar el curs, el mestre Joan Rabell juntament amb l’alcaldessa del municipi Elena Argemí li van obsequiar amb una placa commemorativa, així com la gratitud per haver vingut fins al nostre poble.

On October 02 2008 103 ViewsAvatar keira_anna_666

Keira_anna_666 On 03/10/2008

ei !! akesta fotooo el chuli !! (pobre al ki li feien la teknika )


Avatar laurita_san

Laurita_san On 02/10/2008

bueno! linda foto!!! aikido es lo mejor!!! adeu!!! besotes!!!


Avatar godowk

Godowk On 02/10/2008

Si Jordi no se llega a apartar nos habriamos kedado sin la cabeza de un gato. XD

2 Favorites Groups »

 • arts_martial

  Arts_martial

  aki una pekeña definicion de mi gpo: y es: de puras artes marciales se valen todas akellas ke sean de ese tipo y las ke no sean de ese tipo las borrare

  digan lo ke me digan byebyebyebyebye

  se cuidan

  atte: J. ROGELIO ....... IAR TKD


 • martial_artist

  Martial_artist

  Seremos claros...
  Actualmente estan subiendo fotos que rara vez significan un aporte, transformando este grupo de artes marciales como cualquier otro log grupo sin sentido alguno. No queremos que se transforme en un sitio para darse a conocer, sin realizar un aporte de experiencia o conocimientos a la comunidad. Las fotos repetidas seran banneadas al igual que las que no tengan reseña alguna o que realmente haya dado trabajo el ponerla, lo mismo se hara con los post.
Tag - Chica
Loading ...